Improvement specialist

Improvement specialist

Onze opdrachtgever ontwikkelt innovatieve foodconcepten op maat voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa. Deze concepten worden hoofdzakelijk geleverd onder private label maar ook onder één van onze eigen merken. Het brede assortiment omvat o.a. snacks (Aziatische zoutjes, noten en snackmixen), maaltijdverrijkers (pijnboompitten, salademixen, gedroogd fruit) en zoete tussendoortjes (chocolade gecoat).
Solliciteer

Functieomschrijving

In je functie als Improvement Specialist vervul je een uitdagende en afwisselende functie binnen de gehele operatie van onze opdrachtgever. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Operational Excellence en Investment Projects. Dat is een gemotiveerd en gezellig team van procesverbeteraars op het gebied van efficiency en kwaliteit.

Je bent dagelijks bezig te kijken hoe onze operatie (productie en logistiek) functioneert en werkt samen met anderen aan het verbeteren van de processen. Middels analyse maak je issues en problemen inzichtelijk. Je brengt focus en structuur in hetgeen verbeterd kan worden en je speelt een actieve en activerende rol om verandering te bewerkstelligen. Begeleiding en coaching van teamleden in het veranderproces is een belangrijk taak. Onderdeel daarvan is het overbrengen van de TPM/Lean-filosofie aan medewerkers.

Een andere belangrijke taak is het verbeteren en invoeren van registraties, tools (vb uitbreiding MES) en rapportages. Daarnaast ben je een waardevolle sparringpartner voor het management (operationeel directeur, plantmanagers en teamleiders). Om alles in goede banen te leiden beschik je over sterke sociale en communicatieve vaardigheden op alle niveaus en zoek je samenwerking met andere disciplines (QA, TD, IT, etc.) binnen de organisatie op.

1_sbL_Xst2AuDlG9mMy0w5TQ

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een uitdagende functie binnen een groeiende, dynamische organisatie
 • Passend arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een platte organisatiestructuur, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een professionele werkomgeving
 • Doorgroeimogelijkheden met de daarbij behorende opleidingen
 • Uitzicht op vaste aanstelling als Improvement Specialist

Sollicitatieformulier

Vul het formulier hiernaast in. Heb je vragen over een vacature neem dan contact met ons op:
Email: info@dhpeople.nl
Tel: 06-14141722  Upload jouw CV

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Apply Online

  Fields with (*) are compulsory.

  Inschrijven als kandidaat

  Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. We streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.   Upload jouw CV

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha