Teammanager kleinpak

Teammanager kleinpak

In Barendrecht, bij het spiksplinternieuwe en grootste distributiecentrum van onze opdrachtgever, wacht jouw volgende uitdaging. Een uitdaging van ruim 43.000 m2, 77 laaddocks en zo’n 200 medewerkers. Hier krijg jij de kans om te laten zien wat je echt waard bent als: Teammanager productie - Barendrecht
Solliciteer

Wist je dat ruim 80% van de consumenten in Europa verse groente en vers fruit in de supermarkt koopt? Onze opdrachtgever is een toonaangevend, internationaal handelsbedrijf die dit mogelijk maakt. Hier werk je aan een gezondere samenleving door groente en fruit betaalbaar en beschikbaar te maken voor iedereen. Vandaag, morgen en in de toekomst. Duurzaamheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

Of je nu uit Rotterdam, Breda of Dordrecht komt, met zowel de auto of het openbaar vervoer ben je binnen no time op je nieuwe werkplek.

De functie

Je zorgt ervoor dat iedereen dagelijks kan genieten van verse groente en vers fruit. Onder jouw ervaren leiding als Teammanager productie voorzien wij supermarkten, groothandelaren en exporteurs namelijk 24/7 van een dagvers en afwisselend aanbod. Dit zijn ruim 65 miljoen kleinverpakkingen per jaar die soepel en snel geleverd worden aan al onze retailklanten. Vanuit ons geheel vernieuwde distributiecentrum in Barendrecht leid jij met 2 collega Teammanagers het productieproces in goede banen. En dat niet alleen, jij maakt ook de professionaliseringsslag binnen de productieomgeving.

Blije-manager

WAT BIEDEN WIJ?

 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • naast een basispensioenregeling een aanvullende pensioenregeling;
 • uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieformulier

Vul het formulier hiernaast in. Heb je vragen over een vacature neem dan contact met ons op:
Email: info@dhpeople.nl
Tel: 06-14141722  Upload jouw CV

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Apply Online

  Fields with (*) are compulsory.

  Inschrijven als kandidaat

  Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. We streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.   Upload jouw CV

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha