Vrachtwagenchauffeur CE (standplaats) Waddinxveen

Vrachtwagenchauffeur CE (standplaats) Waddinxveen

Solliciteer

Je begint vandaag al vroeg! Voor jou geen probleem, je bent een vroege vogel. Je begint met het doornemen van de route. Met een lekker bakkie natuurlijk. Er staan weer een hoop vaste adressen op de planning. Je hebt er zin in!

Nadat je je lading hebt gecheckt, zet je deze vast. Je gaat op pad en weet nu zeker dat je veilig de weg op kunt. Bij het eerste adres staan ze al met smart op je te wachten.

Bij elk adresje help je even met uitladen. Tegen het begin van de middag doe je nog even een bakkie op een van je vaste adresjes. Gezellig! De rest van de dag vliegt voorbij. Voor je het weet is het 5 uur, op naar het distributiecentrum om de vrachtwagen terug te brengen. Daarna snel naar huis. Morgen staat er weer een lange dag op het programma! Maar nu eerst een avondje relaxen. Dat heb je wel verdiend na zo’n lange dag.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van rijbewijs CE, geldig code 95 en digitale bestuurderspas. Je houdt ervan om onderweg te zijn. De weg is je tweede thuis. Je kunt prima onder druk presteren en spreekt goed Nederlands. Door jou hebben alle leveranciers op tijd hun vracht binnen! Je bent klantvriendelijk en sociaal.

Wat kan je

De vrachtwagen is voor jou een tweede thuis. Een smalle in- of uitgang? Voor jou geen probleem. Met jouw skills kom je overal doorheen.

Sollicitatieformulier

Vul het formulier hiernaast in. Heb je vragen over een vacature neem dan contact met ons op:
Email: info@dhpeople.nl
Phone: 06 14141722  Upload jouw CV

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Apply Online

  Fields with (*) are compulsory.

  Inschrijven als kandidaat

  Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. We streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.   Upload jouw CV

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha