Vacature Servicemonteur

Solliciteer
Wie zoeken wij?

We zoeken een nieuwe collega die ook van aanpakken weet. Jij bent nooit uitgeleerd en wil graag op de hoogte blijven van alle vernieuwingen. Als servicemonteur werk jij zelfstandig, maar wel met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent sociaal en kunt gemakkelijk duidelijk maken wat je wil. Als er problemen zijn, weet jij die op te lossen. Dat is te danken aan je doorzettingsvermogen, maar ook omdat je innovatief en creatief bent. Wat wij ook niet geheel onbelangrijk vinden is humor. Beschik jij over een goede dosis humor dan worden wij daar als collega’s ontzettend blij van.

Wat ga je doen?

Onder het genot van een bakkie koffie bespreek je de planning van vandaag met je de servicemanager en gaat daarna aan de slag. Je rijdt naar je eerste afspraak. Je lost de storing moeiteloos op en laat een klant tevreden met een werkend installatie achter. Daarna ga je naar een adres, waar een onderhoud aan de installatie uitgevoerd moet worden. Ook dit doe je naar tevredenheid van de klant en hier laat je netjes een kopie onderhoudsrapport achter. Ondertussen kijk je of er nog meer moet gebeuren. Je neemt dit op als meerwerk en je geeft het door aan de servicemanager. Als een afspraak uitloopt, bel je netjes de volgende klant op om te zeggen, dat je wat verlaat bent of je maakt een nieuwe afspraak in overleg met de planning. Nadat je alle afspraken van vandaag hebt doorlopen, storingen hebt weten te herstellen, onderhoud hebt uitgevoerd en weer wat klanten tevreden hebt gemaakt, rijd je met een voldaan gevoel naar huis. Je hebt nu al zin in morgen!

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een écht familiebedrijf. We hebben een Rotterdamse no-nonsense instelling en ook onze medewerkers zijn zo. Wij zijn al bijna 100 jaar dé totaalinstallateur (2022 is dat jaar!). Wij zijn gespecialiseerd in complexe (hoog)woningbouw.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een veelzijdige, afwisselende en uitdagende baan van 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een prettige informele werksfeer;
 • 23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goed pensioen;
 • Een marktconform salaris.

Hoe is het om te werken bij onze opdrachtgever?

Werken bij onze opdrachtgever is met plezier. Met veel passie werk je samen met collega’s aan de mooiste projecten, zoals de Markthal of de hoogbouw op de Kop van Zuid. Als team werk je intensief samen om deze projecten tot succes te brengen. Zodra je bij ze komt werken, krijg je een bijnaam op maat van jouw collega. Dagelijks lunchen we met elkaar, omdat wij dat belangrijk vinden. Er worden gezellige personeelsfeesten georganiseerd en verschillende etentjes met jouw team. Ze zijn één grote familie met belangstelling voor elkaar én met respect voor elkaars verschillen.

Sollicitatieformulier

Vul het formulier hiernaast in. Heb je vragen over een vacature neem dan contact met ons op:
Email: info@dhpeople.nl
Phone: 06-14141722  Upload jouw CV

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha